Harmonie,

nieuwbouw waar muziek in zit!

In Harmonie realiseren Van Wijnen en Antares een gevarieerd plan met 16 koopwoningen en 24 huurwoningen. Het betreft een plan met verschillende typen. Voor ieder wat wils; rijwoningen, hoekwoningen en patiobungalows in een gebied met aandacht voor de omgeving met openbaar groen en de nabijheid van water. Het project is gelegen tegen het centrum van stadsdeel Tegelen in de gemeente Venlo. Tegelen heeft circa 20.000 inwoners. De vele voorzieningen in en rondom Tegelen bieden een uitstekende leefomgeving voor een breed publiek. Toekomstige bewoners in Harmonie kunnen omschreven worden als van ‘jong tot oud’ en van ‘starter tot actieve senior’. De huurwoningen worden naar verwachting nog vóór de bouwvak 2020 opgeleverd.

Woningtypen

Nieuwbouwproject de ‘Harmonie’ gelegen in Tegelen is een fraai opgezette woonwijk met aandacht voor bestaand en nieuw groen en voldoende parkeergelegenheid op terreinen aan de achterzijde van de woningen. Er komen nieuwbouwwoningen voor starters, gezinnen met of zonder kinderen en voor senioren; ofwel van ‘jong tot oud’ en van ‘starter tot actieve senior’. Een levendige en verrassende woonwijk met voor elk wat wils binnen 10 minuten lopen van het winkelcentrum!

Bekijk woningtypen

Selecteer uw woning

Interactieve kaart Harmonie Tegelen Huur

× Harmonie Tegelen Huur interactieve kaart

Vloeropp.

Wonen in het centrum van tegelen

De nieuwbouwlocatie ligt in het centrum van Tegelen. Binnen 10 minuten lopen sta je in het winkelcentrum met alle winkelvoorzieningen, zoals Albert Heijn, Jan Linders, Blokker, Hema, Kruidvat en Bakkerij Bart ondersteund met lunchrooms, restaurants en diverse speciaalzaken. Tegelen heeft een eigen treinstation op het traject Nijmegen – Venlo – Roermond. Het stadsdeel is ook voor de auto goed ontsloten via de A73 en N271.

Bekijk locatie